Skip to main content
V Posavju -2.7° C Torek, 31. januar 2023
10.12.2021
19:00
Praznične misli mesta Krško
Grafika: ePosavje.com
V četrtek ob 20. uri je na naših televizijskih in spletnih kanalih na sporedu film z naslovom Praznične misli mesta Krško, v katerem so nam Krčanke in Krčani predstavili svoj pogled na 2021.

Praznične misli mesta Krško

KRŠKO V dokumentarnem filmu Praznične misli mesta Krško smo z desetimi različnimi sogovorniki pogledali v leto, katerega je v koledarjih z letnico 2021 ostalo za še dobre tri tedne. V naši družbi smo gostili zdravstveno tehnico Jolando Možek, osnovnošolko Matejo Grilc, šahistko Pio Marie Ružič, študentko Evo Molek, medicinsko sestro Barbaro Lackovič in Majo Kermc iz družbe Kostak, d. d., gostje so bili tudi filozof Žiga Kump, župnik Boštjan GorišekDanijel Levičar iz Posavske gospodarske zbornice ter župan Mestne občine Krško Miran Stanko. Za glasbeno spremljavo so poskrbeli učenci in učitelji Glasbene šole Krško.

Kje si boste film lahko pogledali?

V četrtek ob 20. uri smo film predvajali na televiziji ePosavje TV, na spletni strani ePosavje.com, na Facebook strani ePosavje.com ter Youtube kanalu ePosavje TV. Na televiziji ePosavje TV bodo ponovitve še v petek ob 18:15, v soboto in nedeljo pa ob 18:45.

Naš TV program lahko spremljate pri vseh telekomunikacijskih operaterjih, ki so prisotni v našem okolju:

  • Telemach - programsko mesto 735
  • T2 - programsko mesto 311
  • Telekom - 676 ·
  • A1 - Kombo in starejših paketi – prog. mesto 359 / xplore TV platforma: programsko mesto 327
  • Omrežje d.o.o. – programsko mesto 145

(eP)

krško
napovednik
eposavje tv

Pridružite se nam

Novice iz Posavja