Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
04.11.2023
08:14
Grafika: Rdeči Križ
Spoštovani ljubitelji glasbe in podporniki dobrih del, z velikim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na 9. Dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v sredo, 8. novembra 2023, ob 18. uri.

Vstopite v svet glasbe za dober namen

Spoštovani ljubitelji glasbe in podporniki dobrih del, z velikim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na 9. Dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v sredo, 8. novembra 2023, ob 18. uri, v prijetnem ambientu Športnega doma Sevnica (pri bazenu).

Združimo moči in srca v podporo tistim, ki najbolj potrebujejo našo pomoč. Vaša prisotnost ne bo le priložnost za uživanje v izvrstnih melodijah, ki jih bodo za vas z veseljem pričarali naši talentirani glasbeniki, temveč bo vsak vaš korak v Športni dom prispevek k večji solidarnosti in humanosti.

Vstopnice so na voljo od 25. oktobra 2023 v naslednjih predprodajnih mestih:

  • Doživljaj, TA Posavje,
  • Lekarna pod sv. Rokom,
  • Cvetličarna Zelena pika,
  • na sedežu Rdečega križa v Sevnici,
  • ali pri naših marljivih prostovoljcih RK.

S svojo prisotnostjo ne boste le del nepozabnega večera, ampak boste prispevali k pomembni dobrodelni akciji, ki letos zbirajo sredstva za [namenitev sredstev, npr. pomoč socialno ogroženim družinam v lokalni skupnosti, nakup medicinske opreme za lokalni zdravstveni dom, itd.].

Pridite, bodite del dobrodelnosti in si skupaj z nami pričarajmo večer, ki ostane v srcu!

Toplo vabljeni!

rdeči križ slovenije
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja