Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
15.02.2023
21:21
Seja nadzornega odbora Mestne občine Krško
Foto: ePosavje.com
Na ustanovni seji so se sestali člani Nadzornega odbora Mestne občine Krško, na kateri so med drugim izbrali predsednika.

Novi predsednik je Iztok Starc

Novi predsednik nadzornega odbora Mestne občine Krško je postal Iztok Starc. Podpredsednika niso izvolili, kajti predlagani kandidat Dušan Dornik na seji ni bil prisoten. Člani nadzornega odbora so še Dušan Arh, Zlata Gajšak Požgaj, Rajko Kranjc, Damjan Reberšek in Peter Stopinšek.

Program notranje revizije soglasno potrdili

"Na konstitutivni seji nadzornega odbora Mestne občine Krško smo izvolili predsednika. Za predsednika nadzornega odbora so člani izvolili mene, poleg tega smo imeli na programu tudi še točke glede programa notranje revizije. Notranja revizorka Mestne občine Krško nam je predstavila program dela, ki smo ga tudi soglasno potrdili," je po seji povedal novi predsednik Iztok Starc

Podpredsednika niso izvolili

Ob tem je dodal, da podpredsednika niso izvolili. Ker, kot pravi Starc, "predlagan kandidat ni bil prisoten na sami seji. Za naslednjo sejo je predviden sprejem programa dela nadzornega odbora Mestne občine Krško za leto 2023. Dogovorili smo se, da bomo pogledali obstoječi poslovnik nadzornega sveta in po potrebi predlagali spremembe in dopolnitve v sprejem nadzornemu odboru. 

krško
video
politika

Pridružite se nam