Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
02.04.2024
07:42
Grafika: SLS/EPP
V Kulturnem domu Krško bo v torek, 2. aprila 2024, ob 19.00 potekal pogovorni večer, ki ga gosti evropski poslanec Franc Bogovič.

Pogovorni večer, ki ga gosti evropski poslanec Franc Bogovič, h kateremu v goste prihajata mlada kmetica in nekdanja predsednica Zveze slovenske podeželske mladine Anja Kastelic ter nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, bo pospremil kulturno-glasbeni nastop Tonija Sotoška s harmoniko, Matica Sotoška s klarinetom ter Roka Ferenčaka, tenorist Slovenskega okteta.

Pogovarjali se bodo o izzivih, ki so ta trenutek pred Slovenijo in Evropo tako z geostrateškega in zunanjepolitičnega vidika, kot tudi z vidika prehranske in energetske varnosti, razvoja podeželja in kmetijstva ter vloge mladih pri soustvarjanju naše skupne prihodnosti.

Po dogodku se bomo družili v avli kulturnega doma na pogostitvi v rokah Društva kmetic Koprivnica ter vinarjev Vino Kralj in Albiana.

Zaradi organizacijskih razlogov vljudno priporočamo, da svojo udeležbo potrdite prek pričujočega spletnega prijavnega obrazca.

 

Prijazno vabljeni!


 

kulturni dom krško
evropski poslanec
franc bogovič

Pridružite se nam