Skip to main content
Petek, 1. december 2023
26.02.2023
09:03
Sončki na zdravstveno-terapevtski koloniji v Kranjski Gori
Foto: Društvo Sonček Posavje
Tudi v letošnjem letu je Društvo Sonček Posavje uspešno zaključil obnovitveno rehabilitacijo katera je potekala od 22. januarja do 28. januarja 2023 v Kranjski Gori.

Sončki na zdravstveno-terapevtski koloniji v Kranjski Gori

KRŠKO V času terapevtske kolonije smo vsaki dan izvajali smučanje z prilagojenimi smučmi, Halewick terapije, fizioterapije, kinezio terapije, ob večerih pa se skupinsko družili, igrali različne igre, peli in plesali. V popoldanskem času smo si ogledali kranjsko vasico ter obiskali lepo jezero Jasna. V tako nepozabni koloniji smo navezali veliko nepozabnih spominov in stkali veliko novih prijateljstev.

Fotogalerija (Foto: Društvo Sonček Posavje):

Snežne radosti

Nekateri izmed njih so letos tako tudi prvič preizkusil snežne radosti, kar pa je tudi namen društva, da lahko vsakemu posebej pričara žarek v očeh in vesel nasmeh na obrazu do ušes. Društvo Sonček Posavje se zahvaljuje vsem, ki so pomagali pri izpeljavi tako zahtevnega projekta,tako donatorju Krki, sponzorju Zavarovalnici Triglav, Trgovini MITA za obilno slanih in sladkih prigrizkov ter sokov, saj smo lahko z vašo pomočjo in podporo ostalih udeležencev preživeli čudovito zimsko snežno pravljico.

Društvo Sonček Posavje

društvo sonček posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja