Skip to main content
Petek, 1. december 2023
05.07.2023
11:48
Sončki tudi letos na Pašmanu
Foto: Društvo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je tudi v letošnjem letu konec junija organiziralo in izvedlo zdravstveno terapevtsko kolonijo na otoku Pašman na Hrvaškem. Zapis v nadaljevanju novice.

Zdravstveno-terapevtska kolonija na Pašmanu

Program zajema razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi in jim omogoča, da se posvetijo sebi in svojemu otroku z motnjami v razvoju, vzpostavijo dobro interekcijo in komunikacijo  med terapevti in družino, v koloniji hkrati navezujejo prijateljske, trajne stike med družinami, integracija in inkluzija otrok z motnjami v razvoju, okrepitev zdravja, učenje rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti,....

Fotogalerija (Foto: Društvo Sonček Posavje):

Posavski sončki so v času zdravstveno-terapevtske kolonije imeli vsakodnevne nevrofizioterapije, delovno terapije, vožnje s tubo, banano, vodnim skuterjem,  gumenjakom, supanje, plavanje v morju in v bazenu na sami lokaciji, igre  v vodi, druženje, sprostitvene aktivnosti, ..... Da smo zdravstveno-terapevtsko kolonijo preživeli še lepše, je za nas poskrbelo podjetje GMT EVENTS d.o.o.  in  TRGOVINA MITA s svojim sladkim in slanim programom in prav tako pijačo, za kar smo jim iz vsega srca hvaležni. Skupaj smo se imeli zelo lepo, ustvarjali smo nova spoznanja in nove spomine zato hvala vsem ki so pomagali, da smo kolonijo nemoteno izpeljali.

Predsednica društva Sonček Posavje
Nataša Solomun

društvo sonček posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja