Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
21.12.2022
09:25
Telemach

Pri Telemachu nadaljujejo s svojo praznično tradicijo in tako kot vsako leto tudi letos odklepajo programske sheme ter vsebine Video kluba za vse svoje naročnike. Da bodo prazniki še čarobnejši, so za vse filmske sladokusce pripravili poseben nabor filmov, do 17. januarja pa bodo uporabniki lahko uživali tudi v priljubljenih klasikah v paketu HBO Premium.  

Ljubljana, 21. 12. 2022  –  Telemach znova razveseljuje uporabnike, ki bodo med 13. decembrom in 17. januarjem lahko brezskrbno uživali v odprtih programskih shemah in vseh vsebinah Video kluba. Letos so še posebej poskrbeli za filmske navdušence, ki jih v tem čarobnem obdobju čaka aktualen nabor filmov. Naročnikom paketov EON Full in Premium je na voljo v posebnem katalogu Video kluba z imenom Naše darilo. Od 20. decembra do 17. januarja pa bodo uporabniki lahko uživali tudi v največjih filmskih uspešnicah, najdrznejših zgodbah in nepozabnih klasikah iz paketa HBO Premium, ki si ga lahko aktivirajo na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach.

2023 EON Kids daljincev

Da bodo prazniki v še lepšem spominu ostali tudi najmlajšim gledalcem, Telemach simbolično podarja 2023 EON Kids daljinskih upravljalnikov! EON Kids daljinski upravljalnik lahko uporabniki do 30. januarja brez doplačila preprosto naročijo na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach.

Čarovnija na ekranih je vedno dobrodošla! Telemach bo tudi letos poskrbel za nepozabno zabavo v dnevni sobi, ki bo v teh čarobnih dneh gotovo postala srce slehernega doma.

Več o praznični ponudbi lahko preberete tudi na Telemachovi spletni strani.

Vesele praznike!

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja