Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
06.10.2023
12:21
Foto: Terme Paradiso
Terme Paradiso osvojile 1. mesto med malimi termalnimi kopališči v akciji Naj kopališče 2023.

Zaključek akcije Naj kopališče 2023

V tradicionalni, že 33. akciji izbora najboljših kopališč v Sloveniji, ki jo organizirata RTV Slovenija in spletni portal "Dobro jutro", so kopalci in kopalke čez vse poletje izbirali svoje najljubše destinacije. Med letošnjimi izbranimi kopališči so se znašli tudi nekateri posavski termalni kompleksi.

Med priznanimi lokacijami so letos Aqualuna Term Olimia, Terme Paradiso v kategoriji malih termalnih kopališč, Velenjska plaža, Letno kopališče Murska Sobota, Vodno mesto Atlantis in Terme Vivat.

Fotogalerija (Foto: Terme Paradiso):

1. mesto med malimi termalnimi kopališč

Zaključna prireditev je potekala v sredo, 4. oktobra 2023, v vinoteki gradu Rače. Terme Paradiso so dosegle 1. mesto med malimi termalnimi kopališči. "Prejeto priznanje je za vse nas izjemen uspeh in potrditev, da delamo v pravi smeri. Hvaležni smo, da gostje prepoznajo naš trud in še naprej se bomo trudili, da se bodo tudi v prihodnje pri nas dobro počutili in pri nas preživljali lepe trenutke," so zapisali in se zahvalili vsakemu in vsem, ki jih je pri njihovem delu podpiral in ste oddl svoj glas.

Naj kopališče vabi tudi v hladnejših mesecih. Bazeni so odprti vsak dan od 9.00 do 22.00, Oaza Paradiso (savne) pa vsak dan od 12.00 do 22.00.

Tjaša Velnar, Terme Paradiso

terme paradiso
dobova
bazen

Pridružite se nam

Novice iz Posavja