Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
29.12.2022
07:53
Za »vroč«, strasten in zabaven zaključek leta!

Tik pred iztekom starega leta ne zamudite priložnosti za ogled velike slovenske gledališke uspešnice, komedije za odrasle (18+) Razočarane gospodinje pri seksologu. Komedije, ki je doživela 280 ponovitev, videlo pa jo je že 45.000 gledalcev.

Le kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je »kulturno« podal na gledališki oder … in zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih, do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. Vseh teh neobiskanih vasi, pa je ostalo še veliko.

Glede na to, da so želje javnosti v Posavju velike, bo gledališki hit »Razočarana gospodinja pri seksologu« pred novim letom gostoval v Dobovi in Brežicah:

26.12. ob 18:00 Kulturni dom Dobovahttps://kingkongteater.si/nakup-vstopnic/razocarana-gospodinja-pri-seksologu-kulturni-dom-dobova/

29.12. ob 19:30 Dom kulture Brežice –  https://kingkongteater.si/nakup-vstopnic/razocarana-gospodinja-pri-seksologu-dom-kulture-brezice/

30.12. ob 19:30 pa si lahko predstavo ogledate tudi v Kinodvorani Kozje: https://kingkongteater.si/nakup-vstopnic/razocarana-gospodinja-pri-seksologu-kinodvorana-kozje/

»Brez dlake na jeziku« – depilacija je pač opravila svoje – ni samo seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Roman Vodeb), pač pa tudi vročekrvna, zapeljiva a zakona naveličana »razočarana gospodinja« Radojka Rada Pušić, ki jo odlično igra profesionalna igralka Vesna Andjelković.

Predstava v kateri boste izvedeli:

  • vse o seksu, pohoti in varanju,
  • swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,
  • o »fukfehtarjih in kešpi*kah«,
  • zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?
  • zakaj moramo imeti zmenek »v sredo«?
  • kdo sta najboljša ženska prijatelja »Afričan« in »Boban Marjanović«?

in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega.  

Posebno opozorilo: predstava je namenjena samo odraslemu občinstvu 18+

Če si neko predstavo v živo ogleda že 45.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb predstavlja šok že sam po sebi.

Komedija Razočarana gospodinja pri seksologu je  90-minutni smejalni spektakel. Frojdeb »razočarano gospodinjo« v številnih verbalnih duelih nenehno rajca, »pleza po njej« z besedo – ona pa ga opija z whiskyjem … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se »zvezde, ki plešejo« iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni.

Nakup vstopnic po 15 evrov je možen:

-      na vseh prodajnih mestih EVENTIM (Petrol, Pošta, OMV, Eventim.si ...)

-      preko spletne strani: www.kingkongteater.si

-      preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan od 9.00 do 19.00)

-      ali na posameznem prizorišču eno uro pred predstavo – od 19.00 naprej.

Cena vstopnice na dan predstave: 17 evrov.

oglasna novica

Pridružite se nam