Skip to main content
Torek, 5. december 2023
24.07.2023
11:59
Zveza prijateljev mladine Krško trenutno z drugo izmeno otrok iz celotne regije Posavje letuje v Nerezinah. Ob tem so ustvarili tudi kratki igrani film, ki so ga poimenovali Otok ljubezni.

Kratki igrani film Pomol ljubezni

V nedeljo se je starejša skupina otrok odpravila na tradicionalni pohod na Televrin, medtem ko so se mlajši sprehodili do Plave lagune. Kot vsako leto prostovoljci ZPM Krško skrbijo za sproščeno vzdušenje pod borovci v Bučanju, kjer ima zveza svoje naselje.

Letovanje v Nerezinah

Vsakodnevno kopanje in športne aktivnosti pa popestrijo še z raznimi delavnicami. Tako so v 1. izmeni, ki je bila v Nerezinah od 7. do 17. julija, poskrbela tudi za filmsko delavnico, ki je trajala več dni. Pod mentorstvom prostovoljke so otroci sami zasnovali zgodbo, napisali scenarij, posneli kadre in v filmu tudi nastopili. Seveda so se jim pridružili v filmu tudi prostovoljci 1. izmene.

Fotogalerija (Foto: Zveza prijateljev mladine Krško):

Filmska delavnica

In kdo so otroci, ki so ustvarili kratki film? To so Adis, Gregor, Leon Taj, Mai, Nikola, Nina, Tea in Zala. V glavnih vlogah so zaigrali Leon Taj, Brina, Gregor in Zala, za režijo je poskrbela Nina, Tea je snemala, Adis je poskrbel za produkcijo, prostovoljka Darja pa je poskrbela za montažo .

(dd)

nerezine
krško
zpm krško
fotogalerija
video

Pridružite se nam

Novice iz Posavja