Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
24.03.2023
13:58
Obnova CKŽ v Krškem
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek bo na obnovljenem delu Ceste krških žrtev v Krškem, v največjem in najbolj prometnem križišču na ulici, znova stekel promet. V petek tam poteka polaganje zaključnega sloja asfalta.

Promet mimo šopinga znova od ponedeljka naprej

KRŠKO Na zadnji marčevski ponedeljek bo na delu Ceste krških žrtev, v največjem in najbolj prometnem križišču, znova stekel promet. Bolje rečeno, v največjem in najbolj prometnem krožišču. V sklopu celovite prenove ulice so namreč po lanskem novembru nadaljevali z obnovo ulice od novega krožišča pri pokopališču naprej proti nakupovalnim centrom.

Zaključno polaganje asfalta

Potem ko so promet med krožiščem pri pokopališču in bencinskem servisom OMV sprostili po zaključku obnove tega dela ceste, so nato z gradbenimi deli nadaljevali po ulici navzdol. V minulih dneh so asfaltirali pločnike, kolesarsko pot in dostopne poti na ulico, v petek, 24. marca, pa delavci polagajo že zadnji sloj asfalta na vozno površino. Do ponedeljka bodo nato še zarisali vse talne označbe, od ponedeljka naprej pa bo promet po tem delu Krškega znova stekel. 

Dela bodo nadaljevali po ulici navzdol

Promet v krožišču bo stekel v vse smeri, odprt bo tudi izvoz proti bencinskem servisu Petrol. Z obnovo ulice bodo nato nadaljevali proti nakupovalnim središčem. 

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

krško
ceste

Pridružite se nam

Poglejte tudi