Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
25.02.2023
15:12
Foto: Občina Sevnica
V Sevnici so objavili razpis za vpis predšolskih otrok v programe vrtcev na območju občine Sevnica za šolsko leto 2023/2024.

Razpis je odprt med 27. februarjem in 13. marcem

SEVNICA Občina Sevnica skupaj z vrtci - Vrtec Ciciban Sevnica, Enota vrtca Krmelj, Enota vrtca Šentjanž in Enota vrtca Blanca - objavlja razpis za vpis predšolskih otrok za dnevne programe za otroke prvega starostnega obdobja (v starosti od dopolnjenega 11. meseca do 3 let), za otroke drugega starostnega obdobja (od 3. leta do vstopa v šolo) in za prilagojen program za predšolske otroke – razvojni oddelek v Vrtcu Ciciban Sevnica.

Če bo dovolj prijav, tudi poldnevni program v dopoldanskem času

"V primeru zadostnega števila prijav bodo vrtci izvajali tudi poldnevni program v dopoldanskem času. Namenjen bo otrokom od prvega leta starosti (oz. najmanj 11 mesecev) do vstopa v šolo," dodajajo v sporočilu.

Obrazec je objavljen na spletni strani Občine Sevnica

Enotni obrazec Vloga za vpis otroka v vrtec v občini Sevnica, je dostopen na sedežih vrtcev in na spletnih straneh vrtcev, šol in Občine Sevnica. Izpolnjen obrazec je v času od 27. februarja do vključno 13. marca 2023 potrebno poslati po navadni pošti ali ga osebno prinesti v izbran vrtec.

Občina Sevnica

sevnica

Pridružite se nam