Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
18.08.2023
08:47
Motozbor v Velikih Malencah
Grafika: ePosavje.com
31. motoristično srečanje Moto kluba Škorpijon bo potekalo v petek in soboto, 18. in 19. avgusta 2023, na športno – rekreacijskem prostoru v Velikih Malencah.

V Velikih Malencah bo hrumelo

V petek, 18. in soboto 19. avgusta 2023, bo na športno – rekreacijskem prostoru v Velikih Malencah v občini Brežice potekalo že 31. motoristično srečanje, ki ga organizira Moto klub Škorpijon.

Pričakujejo pet tisoč obiskovalcev iz vse Evrope

Predsednik Moto kluba Škorpijon Peter Preskar nam je povedal, da na osrednjem dogodku v soboto pričakujejo med štiri in pet tisoč obiskovalcev. Panoramska vožnja, katere se običajno udeleži med 500 in 600 motorjev, bo potekala po lokalni cesti do Brežic, s postankom pri Mladinskem centru Brežice.

"Veliko bo dobrega rock&rolla"

Preskar napoveduje "veliko dobrega rock&rolla". V petkovih večernih urah vas bodo zabavale skupine Sting Ray, Slainte Ol' Friend in SAN Di EGO, v soboto, 19. avgusta 2023, bodo oder napolnili člani skupine The PULSE, Big Foot Mama, Cantina Thrash, ter člani ansambla Beneški fantje.

V soboto panoramska vožnja

V soboto ne bo manjkalo zabave niti čez dan. Po panoramski vožnji po okolici s postankom v Brežicah bodo sledile motoristične igre, kjer ne bo manjkalo smeha in glasnih motorjev. Popoldan bo potekala tudi poslikava telesa prikupnega modela in možnost poslikave obiskovalcev.

Del sredstev bodo namenili žrtvam poplav

"Glede na obstoječo situacijo katastrofalnih razmer v Sloveniji smo se odločili, da z izvedbo naše prireditve priskočimo na pomoč ljudem, ki jo v tej situaciji nujno potrebujejo. Zavedamo se, da s skupnimi moči lahko naredimo mnogo več. S tem namenom smo se odločili, da del izkupička prireditve namenimo v dobrodelne namene," dodaja Preskar. Vabilu Moto kluba Škorpijon so se odzvale tudi glasbene skupine, ki so pripravljene del honorarja nameniti dobrodelni akciji. "Vabljeni tudi vsi obiskovalci, da sodelujete na prireditvi s svojim prispevkom," še dodajajo v klubu in se vsem zahvaljujejo za podporo in pripravljenost, "da skupaj naredimo nekaj dobrega za tiste, ki potrebujejo pomoč".

Na prireditvi kampiranje za motoriste

Vstop na prireditev je prost za vse obiskovalce, motoristom bodo omogočili kampiranje. V Moto klubu Škorpijon se veselijo številčnega obiska motoristov in moto navdušencev. "Dobrodošli vsi, da skupaj z nami preživite lep vikend. Se vidimo, ter srečno in varno na vseh poteh," so še zapisali v vabilu.

brežice
motoristi

Pridružite se nam

Novice iz Posavja