Skip to main content
V Posavju 2.9° C Sreda, 30. november 2022
10.11.2022
08:14
Zdravstveni dom Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Iz Zdravstvenega doma Brežice so se odzvali na nekatere zapise v medijih, da si pri njih ni možno izbrati osebnega zdravnika. Pravijo, da to ne drži. In kaj so še odgovorili?

Zdravnik družinske medicine v Zdravstvenem domu Brežice

BREŽICE V javnosti so se v torek pojavile informacije, da ima nekaj Brežičanov svojega osebnega zdravnika v Ljubljani. Ljubljanski župan Zoran Janković je namreč v odzivu nax to, da v Ljubljani manjka najmanj 12 družinskih zdravnikov in je brez zdravnika v prestolnici 15.000 posameznikov, povedal, da ima zdravnika "v Ljubljani približno 100 ljudi iz Brežic in več kot 4000 takih, ki trenutno bivajo v tujini."

ZD Brežice: "Navedene informacije ne držijo"

Na to so se odzvali v Zdravstvenem domu Brežice. "Glede na informacije, ki se pojavljajo v javnosti, da si v Zdravstvenem domu Brežice ni mogoče izbrati zdravnika družinske medicine, vas obveščamo, da navedene informacije ne držijo," je sporočil direktor Zdravstvenega doma Brežice Dražen Levojević. Ob tem priporočajo, da v primeru potrebe po izbiri zdravnika družinske medicine pokličete v ambulanto Katje Ivanšek, dr. med., specialistke družinske medicine na telefonsko številko 07 4991 483 ali jim pišete elektronsko sporočilo na amb.ivansek@zd-brezice.si.

brežice
zdravstveni dom brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi