Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
30.10.2023
12:00
Shutterstock
Mestna občina Krško obvešča vse uporabnike električnih vozil, da bodo od 1. novembra 2023 naprej polnilnice za električna vozila na določenih javnih parkirnih površinah v Krškem postale plačljive.

Spremembe na občinskih polnilnicah za električna vozila: novo upravljanje in tarife

Polnilnice se nahajajo na Cankarjevi ulici 1a in Tovarniški ulici 14 v Krškem. Tarife za polnjenje v prvih 180 minutah so določene v višini 0,2869 €/kWh brez DDV, oziroma 0,35 €/kWh z DDV. Za vsako minuto polnjenja nad 180 minut se bo poleg osnovne cene zaračunaval dodatek v višini 0,0205 €/min brez DDV, oziroma 0,0250 €/min z DDV.

Načini plačila in ponudniki storitve

Za uporabo polnilnic boste potrebovali kartico ali aplikacijo enega izmed ponudnikov, ki imajo sklenjeno pogodbo z MOON charge. Med njimi so večji domači in tuji ponudniki, kot so MOONcharge, Gremo na elektriko, Megatel in drugi. Seznam vseh ponudnikov, ki omogočajo polnjenje na teh polnilnicah, je dostopen na uradni spletni strani.

Aplikacijo MOON charge si lahko prenesete iz Apple AppStore ali Google Play, kjer se registrirate in dodate plačilno sredstvo.

V bližnji prihodnosti bo omogočeno tudi plačevanje s pomočjo pametnega telefona in kreditne kartice brez predhodne registracije.

elektrika
polnjenje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja