Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
31.07.2023
21:07
Boxspring postelje
Boxspring postelje
Vse več ljudi se zaveda, da je zadostna količina kakovostnega spanja ključna za zdrav življenjski slog in energijo, ki jo potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Investicija v kvalitetno posteljo se na dolgi rok splača, saj poskrbi za več let dobrega spanca in privarčuje bolečine v hrbtenici, ki so pogosto vzrok spanja na nekvalitetnem ležišču. Ena izmed kvalitetnih postelj je tudi BoxSpring postelja, ki je poleg tega v celoti izdelana v Sloveniji. BoxSpring postelja ni le postelja, ki navdušuje z modernim oblazinjenjem, ki se lahko poda različnim stilom spalnice. Navdušuje tudi z udobjem, ki ga potrebujemo za ustrezno regeneracijo.

Spoznajte 5 razlogov, zakaj bi BoxSpring postelja morala krasiti tudi vašo spalnico

1. Kvalitetne BoxSpring postelje nastajajo v Sloveniji

BoxSpring postelje so plod znanja ekipe slovenskega podjetja Maremico, ki se z nenehnim razvojem in inovacijami trudi kar največ Slovencem pomagati do boljšega spanja. Njihova oblazinjena postelja BoxSpring je moderna, lepa na izgled, obenem pa se na njej dobro spi. V Spalnem centru Maremico namreč nastajajo tudi vzmetnice Leticia, ki so izdelane iz najboljših materialov, ki zagotavljajo udoben spanec ter vrhunsko higieno ležišča.

2. Trajnostne in okolju prijazne BoxSpring postelje

Najverjetneje še niste slišali za tako imenovane trajnostne postelje – ker do zdaj sploh niso obstajale. O okoljski ozaveščenosti in pomembnosti trajnostnih izdelkov pa se vse bolj govori. Zato se tudi v pohištveni industriji načini razmišljanja spreminjajo. Spalni center Maremico je tako šel korak dlje in se lahko pohvali, da so njihove BoxSpring postelje trajnostne. Te kvalitetne postelje BoxSpring so izdelane modularno, iz več delov in prav to jim zagotavlja, da jih lahko z leti obnavljamo. Če je obrabljen le en del BoxSpring postelje, vam strokovnjaki s podjetja Maremico zamenjajo zgolj ta del - naj gre za prevleko vzmetnice, za menjavo udobja vzmetnice ali pretapiciranje oblazinjenja. Postelja BoxSpring bo tako po nakupu z vami še mnogo let.

3. Postiljanje BoxSpring postelje še nikoli ni bilo tako enostavno

Slovenske BoxSpring postelje imajo še eno prednost, ki je ne boste našli pri nobeni drugi boxspring postelji – z zadrgo prišit toper oziroma vrhnji sloj ležišča. Posebnost je, da je ta toper edini del ležišča, ki je očem viden, medtem ko je preostali del vzmetnice oblazinjen v izbran odtenek in material oblazinjene postelje. To omogoča, da postiljate le vrhnji sloj ležišča in si s tem prihranite nepotrebne bolečine v hrtbenici in rokah. Ker je toper z zadrgo pritrjen na ležišče, ponoči ne leze dol, kar je še njegova dodatna prednost.

Boxspring postelje

4. Dizajn BoxSpring postelje bo popolnoma vaš unikat

O tem, kakšen bo dizajn vaše nove BoxSpring postelje v popolnosti odločate vi. Na voljo imate več kot 100 barvnih odtenkov v različnih materialih oblazinjenja. Izbirate lahko med različnimi vzglavnimi stranicami v različnih velikostih – od enostavnih dizajnov pa do baročnih stilov. Za bolj drzne, obstaja celo možnost, da oblazinjenje posteljnega podstavka in oblazinjenje vzglavne stranice izberete v različnih materialih in barvnih odtenkih.

Boxspring postelje

5. Trendi narekujejo visoke postelje BoxSpring

Ne le zaradi bogatejšega izgleda BoxSpring postelje, pač pa tudi zaradi lažjega leganja in vstajanja s postelje. BoxSpring postelje veljajo za visoke postelje z najnižjo končno višino 56 cm. Vendar pa imate tudi pri izbiri končne višine postelje izbiro med več različnimi višinami. Tako si lahko izberete vse do 76 cm visoko BoxSpring posteljo. Če posteljo kupujete v paru, bodite pozorni na to, da izberete tako končno višino postelje, da bo prilagojena višji osebi, hkrati pa ne bo previsoka za nižjo osebo.

6. Tudi nestadandardne dimenzije postelje BoxSpring

Običajno so boxspring postelje, ki jih nademo na trgu, na voljo v standardnih dimenzijah (160x200, 180x200). V Spalnem centru Maremico pa si lahko po želji omislite dimenzijo postelje, ki je izven standardne. Običajno so to skrajšana ležišča (dolžine 190 cm) ali podaljšana ležišča (dolžine 210 ali 220 cm).

Spalni center Maremico

7. Brez kompromisov pri izbiri vzmetnice, če posteljo kupujete v paru

Običajno moškim ustrezajo trše vzmetnice, ženskam pa malenkost mehkejše vzmetnice (vednar ni nujno tako). Po tem takem je nesmiselno, da bi oba spala na enakem ležišču, a v preteklosti je nakup ležišča, izbran na podlagi kompromisa, bil edina možnost. Danes temu ni več tako. Vsaj v Spalnem centru Maremico ne. Ob nakupu BoxSpring postelje, se svetovalka za spanje v njihovem salonu pogovori z vsakim posebej glede potreb in želja o udobju vzmetnice. Če obema ne ustreza enako ležišče, jim to predstavlja najmanjši problem. Vsaka zakonska vzmetnica je pri njih izdelana ločeno, a pospravljena v skupno prevleko (ki je mimogrede snemljiva in pralna na kar 60 stopinjah Celzija).

Vas zanima več?

Moderne postelje BoxSpring so predstavljene v obsežnem 100-stranskem katalogu Spalnega centra Maremico, kjer se poleg njih lahko spoznate tudi z ostalimi izdelki v njihovi ponudbi (vzmetnice Leticia, vodne postelje Lectus in preostali spalni program). Brezplačen katalog si lahko naročite tukaj.

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja