Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
23.06.2023
11:50
Foto: ePosavje
Zadnji šolski dan na Osnovni šoli Leskovec pri Krškem zaključili s prireditvijo, ki so jo združili s proslavo ob dnevu državnosti. Učenci kot tudi zaposleni se veselijo poletja in zasluženih počitnic.

Zadnji šolski dan na OŠ Leskovec pri Krškem

"Še eno šolsko leto smo uspešno pripeljali do konca, zaključimo danes in učenci odhitijo na vesele zaslužene počitnice" je ob zaključku šolskega leta, svoje misli strnila ravnateljica OŠ Leskovec pri Krškem Jožica Repše. Učencem je zaželela sproščene in brezskrbne počitnice, hkrati pa jih pozvala, naj pazijo na svojo varnost.

Zaključek obeležili s prireditvijo

Šolarji so s pomočjo mentorjev pripravili pevsko-plesni program, prireditev pa so združili tudi z obeležjem državnega praznika - dnevom državnosti, ki ga praznujemo 25. junija, v spomin na leto 1991, ko je Slovenija formalno postala neodvisna.

Otroci bodo uživali v igrah in na morju

Kot so nam povedali otroci, bodo večinoma vsi počitnice preživeli v krogu prijateljev, s kateremi se bodo zabavali in družili. Mnogi bodo oddih od šole preživeli tudi na morju, kjer se bodo, kot so nam zaupali, potapljali, plavali, nekateri tudi kampirali.

Zaposleni se bodo počasi pripravljali na novo šolsko leto

Še nekaj časa bodo zaključevali to šolsk leto, nato pa bo sledil zaslužen dopust. Ravnateljica je zaključila z željo, "da se v šolo uspešno in varno vrnemo prvega septembra".

leskovec pri krškem
šola
poletje

Pridružite se nam