Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
15.01.2024
08:17
Nov režim dela v ZD Krško
Foto: ePosavje.com
V ponedeljek se je začela stavka zdravnikov in zobozdravnikov, ki jo organizira sindikat Fides. Trajala bo do preklica ali do sklenitve sporazuma.

Zdravstveni dom Brežice

BREŽICE S strani FIDES, Sindikata zdravnikov in zobozdravnikov, so bili v Zdravstvenem domu Brežice obveščeni, da se dne 15. januarja 2024, ob 7. uri, prične drugi del stavke zdravnikov in zobozdravnikov, ki bo trajal do sprejema sklepa o prenehanju stavke, ki ga sprejme glavni odbor FIDES, ali do sklenitve sporazuma o rešitvi stavkovnih zahtev.

V Zdravstvenem domu Brežice bodo v času stavke od 15. 1. 2024 ambulante družinske medicine in otroško šolski dispanzerji delali po predvidenem ordinacijskem času. "Uporabniki naj se v primeru zdravstvenih težav obračajo na ambulante svojih izbranih osebnih zdravnikov, do katerih lahko dostopajo osebno. Komunikacije z ambulantami po telefonu in po elektronski pošti v času stavke ne bo," sporočajo iz ZD Brežice.

Uporabnike prosijo, da v primeru nenujnih zdravstvenih stanj ne obiskujejo Urgentnega centra Brežice, v kolikor jim je na razpolago izbrani osebni zdravnik oz. njegov nadomestni zdravnik, ker bodo preusmerjeni iz urgentnega centra v ambulanto izbranega osebnega zdravnika.

Zdravstveni dom Krško

KRŠKO Zaradi splošne stavke zdravnikov in zobozdravnikov od ponedeljka, 15.1.2024, ter do preklica stavke, ambulante delujejo v omejenem obsegu. Obravnava preko elektronskih sporočil in telefonskih klicev v tem času ne bo mogoča. Vljudno vas prosimo, da se tekom ordinacijskega časa vaše ambulante zglasite do le-te osebno, kjer boste obravnavani skladno z Izjavo o načinu zagotovitve delovnega procesa.
"Uporabnike storitev prav tako prosimo, da v primeru nenujnih zdravstvenih stanj ne obiskujejo urgence ZD Krško ali Urgentnih centrov, v kolikor jim je na razpolago izbrani osebni zdravnik oz. njegov nadomestni zdravnik," so sporočili iz ZD Krško.

https://www.zd-krsko.si/ambulante-za-otroke/otroski-solski-dispanzer-zd-krsko/otr-krsko

zdravstveni dom brežice
zdravstveni dom krško
zdravje
zobozdravnik

Pridružite se nam