Skip to main content
Sobota, 23. september 2023
28.05.2023
22:07
Flashmob, Nerezine
Foto: ZPM Krško
Zveza prijateljev mladine Krško vabi predane prostovoljce za pomoč pri organizaciji in izvedbi letovanj v Nerezinah. Vas zanima?

Zveza prijateljev mladine Krško vabi prostovoljce

KRŠKO Zveza prijateljev mladine Krško je humanitarna prostovoljna organizacija, ki že vrsto let izvaja vrsto programov, med njimi tudi letovanja otrok. "Vsako leto v petih izmenah na morje odpeljemo več kot 600 otrok iz manj spodbudnih okolij in vsako leto se srečujemo z enako težavo, in sicer s pomanjkanjem prostovoljcev. Če je kdo zainteresiran, polnoleten, rad dela z otroki in svoj prosti čas rad preživi na morju v Nerezinah, se nam lahko pridruži," je povedal Aleš Urek iz Zveze prijateljev mladine Krško.

Postanite prostovoljec Zveze prijateljev mladine Krško

Vse, ki bi si želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki na letovanju na morju, predstavnik Zveze prijateljev mladine Krško Aleš Urek vabi k sodelovanju. Iščejo predvsem vodje skupin, plavalne učitelje in pomočnike vodij. Sicer pa je več informacij in podrobnosti na voljo na telefonskih številkah 07 488 0360 ali 051 382 095 oz. na elektronskem naslovu zpm@zpmkk.si.

nerezine
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja