Skip to main content
V Posavju 10.7° C Ponedeljek, 29. 2024
03.09.2023
14:44
Memorialni turnir Boga Doberška
Foto: RK Dobova
Minuli vikend je v Dobovi potekal že 17. memorialni turnir Boga Dobrška. Udeležile so se ga ekipe Rokometni klub Koper, HRK Sloboda Tuzla, HRK Gorica in domačini RK Dobova.

<p><iframe frameborder="0" height="0" id="a0c18ed0" name="a0c18ed0" scrolling="no" src="https://ad.eposavje.com/www/delivery/afr.php?zoneid=23&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE" width="300"></iframe><a href="https://ad.eposavje.com/www/delivery/ck.php?n=aa20972d&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE" target="_blank"><img alt="" border="0" src="https://ad.eposavje.com/www/delivery/avw.php?zoneid=23&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=aa20972d" /></a></p>

Naslednji petek prva tekma v novi sezoni

V petek so imeli vsi tekme za uvrstitev. V soboto se je nato najprej odigrala tekma za 3. mesto, ki ga je s predano igro osvojil domači RK Dobova z rezultatom 33:32 proti HRK Gorica. Finale so odigrali RD Koper proti HRK Sloboda Tuzla, kjer je prepričljivo zmagal Koper z rezultatom 32:27.

Med izbranimi najboljšimi tudi domačin

Najboljši igralec turnirja je bil Andraž Makuc (RD Koper), najboljši vratar Marin Đurica (RD Koper), najboljši strelec pa je bil Mitja Romih (RK Dobova), ki je po turnirju povedal: “Za nami sta prvi dve domači tekmi pred domačo publiko. Vzdušje v ekipi je odlično, saj smo se s fanti zelo hitro povezali. Na turnirju smo končali na 3. mestu in menim, da smo odigrali dobro, seveda pa imamo še veliko prostora za napredek. Do lige nas čakata še dva tedna priprav, v tem času moramo popraviti napake in še izboljšati kar smo delali dobro. Verjamem, da s trdim delom in disciplino lahko uresničimo zastavljene cilje.” Hvala vsem ekipam in gledalcem za udeležbo!

 V novi sezoni tekme v dobovski trdnjavi ob petkih

Spoštovani navijači, vljudno vas vabimo na uvodno tekmo 1. NLB rokometne lige, ki bo 8. septembra 2023, ob 19. uri, proti ekipi iz Jeruzalema Ormož.  

Vir: RK Dobova, klub za razvoj in popularizacijo športa in rekreacije

dobova
rk dobova

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja