Skip to main content
V Posavju 8.5° C Četrtek, 25. 2024
29.05.2023
21:16
Plavalni klub Celulozar Krško
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Minulo soboto so prizadevni organizatorji Plavalnega kluba Celulozar iz Krškega organizirali tradicionalni plavalni miting, letos že 52. po vrsti Pokal Krško.

52. Pokal Krško

BRESTANICA Kar 430 tekmovalcev iz Slovenije in Hrvaške se je pomerilo na brestaniškem bazenu, ki so ga starši in prijatelji plavanja brezhibno pripravili ob pomoči Mestne občnie Krško, Zavoda za šport in mladino Krško ter številnimi sponzorji in donatorji. V čudovitem vremenu so jih za ves vloženi trud nagradili tudi domači plavalci s kar osmimi medaljami, kar pet od teh je bilo zlatih, ena srebrna in dve bronasti.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Priplavali osem medalj - pet je bilo zlatih

Ana Menoni je zmagala tako na 50 kot 100 metrov hrbtno, Jakob Račič je zmagal na 50 metrov prosto in 50 prsno, komplet medalj je z zmago na 200 mešano, srebrom na 100 delfin in bronom na 400 prosto domov odnesel Tin Babič, bron pa si je z garanjem na 1500 metrov prosto priplaval Nejc Kranjc. Pokala za najboljša domača plavalca v seštevku točk treh najboljših rezultatov sta si priborila Ana Menoni in Tin Babič.

Na domačem tekmovanju je nastopilo 22 Celulozarjev

Odlično so nastopali tudi vsi preostali "Celulozarji", tokrat jih je nastopilo 22. V 64. nastopih so odplavali kar 55 osebnih rekordov, kar nekaj je bilo še uvrstitev blizu najboljšim, so sporočili iz Plavalnega kluba Celulozar Krško.

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi