Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
10.09.2022
19:32
NK Krško
Foto: ePosavje.com
V 7. krogu 2. slovenske nogometne lige druga zmaga Krčanov v letošnji sezoni. Kot bi rekli po domače, je bilo na Gubcu "fsega". Pet zadetkov, prečka, rezultatski preobrat, odprta igra, veliko teka.

NK Krško : Beltinci Klima Tratnjek
3:2 (1:2)

Semafor:

  • 1:0 - 5. min. - Kralj (Beltinci Klima Tratnjek)
  • 2:0 - 10. min. - Grobelnik (Beltinci Klima Tratnjek)
  • 2:1 - 19. min. - Lovrič (NK Krško)
  • 2:2 - 42. min. - Lesjak (NK Krško)
  • 3:2 - 56. min. - Gordić (NK Krško)

Iz 0:2 do 3:2

KRŠKO Krški nogometaši so v 7. krogu 2. slovenske nogometne lige prišli do druge letošnje zmage, pot do nje je bila zanimiva in zahtevna, zmaga pa povsem zaslužena. V 5. minuti je goste v vodstvo popeljal Kralj, le pet minut pozneje je na 0:2 povišal Grobelnik. Nato pa preobrat! V 19. minuti je za Krčane zadel Lovrič, v 42. minuti je rezultat izenačil Lesjak in ob polčasu je bilo na semaforju 2:2.

Gordić z evrogolom za drugo zmago

Tudi v drugem polčasu so nogometaši obeh ekip nadaljevali z vihravo igro, ekipi sta igrali odprto in z veliko teka, v 56. minuti pa je domače s pravim evrogolom z desnico - v naših koncih bi rekli, da mu je žoga sedla na nogo - v vodstvo popeljal Gordić. Krčani so v nadaljevanju imeli še dve priložnosti za povišanje vodstva, ena od žog je končala v prečki gostujočega vratarja Zvera, v drugem napadu je Hanžek "na čistem strelu" sredi kazenskega prostora slabo zadel žogo. Srečanje se je končalo z zmago Krčanov in rezultatom 3:2 (1:2).

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Kako naprej?

V naslednjem krogu krški nogometaši gostujejo pri ekipi Jadran Dekani, naslednja domača tekma bo 24. septembra z Roltek Dobom. Krčani so po nepopolnem 7. krogu prvenstva z osmimi točkami na 10. mestu lestvice, Jadran Dekani so na 14. mestu, Roltek Dob pa s tekmo manj mesto pred njimi.

krško
nk krško
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja