Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
24.01.2023
09:05
Ana Kovačič državna prvakinja v sinhronem plavanju
Foto: Klub sinhronega plavanja Krško
Članica Kluba sinhronega plavanja Krško Ana Kovačič je v Kopru postala državna prvakinja v sinhronem plavanju, odlično so nastopile tudi ostale krške tekmovalke.

Ana Kovačič državna prvakinja v sinhronem plavanju

KRŠKO Umetnostne plavalke iz Kluba sinhronega plavanja Krško so se v nedeljo, 22. januarja 2023, udeležile državnega prvenstva v umetnostnem plavanju v Kopru. V konkurenci šestih klubov so Krčanke dosegle odlične rezultate. Letos se je tekmovanja prvič udeležil tudi novonastali klub iz Nove Gorice.

Fotogalerija (Foto: Klub sinhronega plavanja Krško):

Odlični rezultati krških tekmovalk

Tekmovalke so tekmovale v kategorijah U10, U12 in U15. V kategoriji U 10 je 3. mesto dosegla Julija Mikolavčič, 4. mesto Klara Černoga in 5. mesto Pika Petrovič. V kategoriji U12 je bila odlična zlata Ana Kovačič, 9. mesto je dosegla Ema Božič. V kategoriji U15 je 2. mesto dosegla Laura Rostohar, 3. mesto Julija Možgan in 6. mesto Iva Lukič. "Vsem tekmovalkam iskreno čestitamo za dosežene rezultate. Obenem se zahvaljujemo sponzorjem kluba, brez katerih naše delo ne bi moglo potekati pod takimi pogoji," so sporočili iz Kluba sinhronega plavanja Krško.

(eP)

klub sinhronega plavanja
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja