Skip to main content
Petek, 22. september 2023
05.12.2022
12:12
Celulozarji na Miklavževem mitingu v Ljubljani
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto so plavalke in plavalci Plavalnega kluba Celulozar Krško v Ljubljani udeležili že 30. mednarodnega mitinga Miklavž v organizaciji Plavalnega kluba Olimpija.

Celulozarji na Miklavževem mitingu v Ljubljani

Klubske barve sta zastopali dve plavalki in deset plavalcev, ki so se izkazali z odličnimi rezultati. V dopoldanskem delu tekmovanja so nastopale mlajše kategorije plavalk in plavalcev, z dvema medaljama pa se je najbolj izkazala mlajša deklica Ana Menoni. Osvojila je dve medalji in sicer srebrno na 100m hrbtno ter bronasto na 100m prosto, dvakrat je bila šesta na 50 in 100m prsno ter v finalu najboljših osem plavalk v seštevku treh disciplin sedma na 100m mešano. Med najboljšo deseterico sta se uvrstila še Jakob Račič s petim mestom na 50m prsno, sedmim mestom na 100m prosto in desetim na 50m delifn, ter Tilen Robek z osmim mestom na 50m delfin.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Popoldne so nastopili starejši plavalci

V popoldanskem delu so nastopale starejše kategorije, s prav tako dvema obiskoma zmagovalnega odra pa se lahko pohvali deček Tin Babič, ki je bil drugi na 200m hrbtno in tretji na 50m hrbtno. Še dvakrat se je uvrstil med deset s petim mestom na 50m prosto in osmim na 200m prosto. Med deseterico se je dvakrat uvrstil tudi Nejc Kranjc s šestim mestom na 50m delfin in devetim mestom na 50m prosto. "Pohvale za odlično plavanje in odplavano kopico osebnih rekordov si zaslužijo tudi Tara Božović, Nal Bajc, Tristan Bunetič, Lovro in Matic Kožar, Krištof Račič in Peter Špiler," dodajajo v Plavalnem klubu Celulozar Krško.

krško
plavalni klub celulozar krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja