Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
15.11.2022
12:52
V soboto so se mlajši plavalci Celulozarja udeležili tekmovanja v Mariboru na letošnjem prvem razvojnem pokalu, starejši pa so v soboto in nedeljo plavali na mednarodnem mitingu Mladost v Zagreu.

Krški Celulozarji v soboto in nedeljo na dveh tekmah

Maribor

Med mlajšimi kategorijami v Mariboru je bila najuspešnejša Ana Menoni, ki se je trikrat povzpela na tretjo stopničko in sicer v disciplinah 50m hrbtno, 400m prosto in 50m hrbtno. V novoustanovljeni kategoriji v razvojnem pokalu, Cicibani, se je v disciplini 50m prosto na prvo mesto zavihtel Jakob Račič, v disciplini 50m hrbtno je bil četrti in na 50m delfin peti.

Med dečki se je med prvo deseterico uvrstil Tin Babič z devetim mestom na 100m hrbtno in desetim na 400m prosto. Pri dečkih se je s sedmim mestom v prvo deseterico uvrstila tudi štafeta 4x50m mešano v postavi Tin Babič, Lovro Kožar, Nejc Kranjc in Irenej Siter. Za svoje nastope in odplavane osebne rekorde pa si pohvale zaslužijo tudi Nal Bajc, Tristan Bunetič, Matic Kožar, Mihael Marolt, Urban Mešiček, Krištof Račič in Tilen Robek.

Zagreb

V Zagrebu se je najbolj izkazala s svojimi nastopi v močni mednarodni konkurenci Ema Menoni, ki je bila v svoji starostni kategoriji četrta na 400m mešano ter peta na 200m prsno. Pohvale za odplavane osebne rekorde pa si zaslužijo še Živa Ribič Vene, Maša Vasiljević in Anja Vrščaj.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja