Skip to main content
V Posavju 11.7° C Nedelja, 28. 2024
12.02.2024
11:41
Člani Športno rekreacijskega društva Veterani Dobova so se udeležili mednarodnega turnirja veterank in veteranov rokometa v Križevcih, ki je potekal minuli konec tedna.

Prva tekma Dobovčanom, v drugi premoč priznali Veteranom iz Sinja

Dobovski veterani so prvo tekmo proti ekipi Stara Škola Subotica zmagali z osem proti sedem. Drugo tekmo so po daljšem premoru odigrali z Veterani iz Sinja. "Sreča ni bila na naši strani, saj smo tekmo izgubili z rezultatom 10 proti 8," so zapisali v Športno rekreacijskem društvu Veterani Dobova.

Drugi dan tekmovanja so se srečali z domačini VRK Križevci in odigrali več kot odlično, saj je bil na koncu rezultat nam v prid 12 proti 6. "V tekmovalnem delu nam športna sreča ni bila naklonjena, saj smo imele kar tri ekipe iz skupinskega dela enako točk, odločala pa je razlika v golih. Tako nas je gol razlike oddaljil od naslednjih tekmovalnih bojev, ki so prinašali odličja".

Fotogalerija (Foto: ŠRD Veterani Dobova):

Glavni namen je druženje in športni duh

"Kljub ne odmevnem rezultatu smo prikazali dober rokomet in smo z uspehom lahko zadovoljni. V damskih rokometnih vrstah so zmago slavile veteranska ekipa Frajle, v moški konkurenci pa veterani Sinj-Kamičak. Ob tem velja omeniti, da cilj tovrstnih manifestacij ni rezultat, temveč športni duh in družabnost".

Za turnir v Križevcih se člani ŠRD Veterani Dobova zahvaljujejo organizatorjem, Alenu Lekiću in vsem ekipam, ki so sodelovale na odlično pripravljenem turnirju.

rokomet
dobova

Pridružite se nam

Poglejte tudi