Skip to main content
V Posavju 25.8° C Ponedeljek, 29. 2024
30.11.2023
07:02
Foto: PK Celulozar
Kranj je gostil Kadetski pokal srednjeevropskih držav v plavanju, katerega se je udeležila tudi plavalka krškega "Celulozarja" Ema Menoni. Dosegla je lepe rezultate, izboljšala je tudi osebne rekorde.

Uspeh krške "Celulozarke"

V soboto, 25., in v nedeljo, 26. novembra 2023, je Kranj gostil Central European Countries Junior Multinations cup oz. Kadetski pokal srednjeevropskih držav v plavanju, katerega se je kot del slovenske kadetske reprezentance udeležila tudi plavalka krškega "Celulozarja" Ema Menoni s trenerjem Krešimirjem Radunović.

V dveh dneh je imela kar devet štartov, šest posamičnih ter tri štafetne. V močni mednarodni konkurenci dvanajstih držav je bila najvišje na 100 m hrbtno, z enajstim mestom ter dvanajstim na 200 m hrbtno.

Fotogalerija (Foto: PK Celulozar Krško):

Izboljšala je tri osebne rekorde

Kot članica štafet 4 x 100 m mešano mix, ter v dveh dekliških štafetah 4 x 100 m mešano ter 4 x 200 m prosto se je trikrat uvrstila na deveto mesto. Izboljšala je tudi tri osebne rekorde, kar je vzpodbudno, saj je tekmovanje potekalo v olimpijskem 50 m bazenu ob tem, da Ema trenira v bazenu dolgem 16.6 metrov. Odlično plavanje pomeni lep obet za nadaljevanje sezone, saj so glavni cilji sezone še pred njo.

Plavalni klub Celulozar Krško

plavalni klub celulozar krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi