Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
12.02.2024
08:36
Foto: Fight Club Shony
V soboto, 10. 2. 2024, se je v Rugvici pri Zagrebu odvijal zelo močan taekwondo turnir, na katerem je nastopilo prek 400 tekmovalcev iz 42 klubov iz Hrvaške, Slovenije, Madžarske, BiH in Slovaške.

6-letna Donna Vaš postala najboljša deklica turnirja

Iz Fight Cluba Shony sporočajo o novih dosežkih njihovih mladih borcev, ki so se iz tekmovanja na hrvaškem vrnili z dvema zlatima, tremi srebrnimi in šestimi bronastimi medaljami. 

Maksimalni izkupiček je tokrat iztržila 6-letna Donna Vaš, ki je slavila v vseh štirih eliminacijskih krogih kicka, nato pa na najvišjo stopničko stopila tudi pri borbah deklic do 24 kg. V skupnem seštevku je bila tudi razglašena za najboljšo deklico turnirja.

Srebrne medalje so osvojili Kristijan Muždekić (kick 2015), Iva Glogovšek (borbe ml.kadetinje do 48 kg) in Janis Vaš (borbe dečki do 24 kg), bronaste medalje pa Kristijan Muždekić (borbe ml. kadeti do 30 kg), Evita Koritnik (borbe deklice do 24 kg), Amelia Koritnik (borbe ml. kadetinje do 36 kg), Darijan Muždekić (borbe dečki do 27 kg), Matej Zagmajster (borbe ml. kadeti do 40 kg) in Darijan Muždekić (kick 2017).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

105 medalj v šolskem letu in nova tekmovanja na obzorju

"Naš podmladek je v letošnjem šolskem letu od septembra osvojil že 105 medalj (29 zlatih, 40 srebrnih in 36 bronastih) in z veseljem zremo v prihodnost naše olimpijske vizije. Prihajajoči vikend bomo nastopili na 1. krogu slovenske boksarske lige v Mariboru (17.2.) in mednarodnem karate tekmovanju Nestla Žganka v Velenju (18. 2.)".

Ob tej priložnosti se v Fight Clubu Shony želijo zahvaliti tako staršem, ki podpirajo sanje svojih otrok, kot tudi vsem donatorjem in sponzorjem, ki jim pomagajo pri kritju izjemnih stroškov tekmovalnih nastopov.

Vir: Fight Club Shony

fight club shony
šport

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja