Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
20.03.2023
18:26
V soboto je v športnem centru Harmonija v Mengšu potekal tradicionalni badmintonski turnir za pokal Badminton klub Mengeš.

Hotko in Škof najboljša med dvojicami

MENGEŠ Na turnirju je sodelovalu 88 igralk in igralcev iz Hrvaške in Slovenije, barve Badminton kluba Pišece so branili štirje igralci. Bojan Hotko in Tadej Škof sta v konkurenci moški dvojice C slavila zmago, medtem ko sta dvojici Toni Hotko in Gregor Peškir BK Medvode osvojila drugo mesto v moški konkurenci A. Bojan Hotko je v igri posameznikov osvojil nehvaležno četrto mesto,  Dejan Mikuš je osvojil deveto mesto oba v igri posameznikov C.

Pred badmintonisti so naporni dnevi

Badmintonisti imajo sedaj zelo natrpan urnik, saj člane že v soboto čaka veliki mednarodni turnir v Zagrebu. Selekcijo do 13 let čaka turnir Badmintonske zveze Slovenije (BZS) U-13 na Koroškem, naslednji vikend pa BZS turnir U15 v Kungoti.

Nagrade športnikom

V četrtek je v Domu kulture Brežice potekala tradicionalna prireditev Športnik leta občine Brežice, na kateri so trije člani kluba od skupno 13 prejemnikov posebnih značk za zahvalo prejeli člani Badminton kluba Pišece. Uroš Škof je prejel zlato priznanje za delo v športu in promocijo v mednarodnih projektih, Toni Hotko srebrno priznanje za razvoj in promocijo športa v državi, Dejan Mikuš pa bronasto priznanje za požrtvovano in marljivo delo v klubu.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

badminton klub pišece
pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja