Skip to main content
V Posavju 11.1° C Torek, 30. 2024
07.08.2023
14:25
Iz Nogometnega kluba Krško Posavje so poslali zapis in zahvalo ob intervenciji ob nedavnih poplavah.

Zahvala ob intervenciji

Konec minulega tedna moč narave ni prizanašala celotni Sloveniji, zato smo tudi v NK Krško Posavje trepetali, saj je del naših igrišč na poplavno ogrožajočem območju reke Save, ki je marsikje presegla svoje bregove in se razlila.

V petek popoldan je njena gladina začela naglo naraščati, vendar se je v tem težkem trenutku izkazalo, kako pomembna je solidarnost in hitro posredovanje človeka, ki živi z infrastrukturo na kateri trenirajo in se razvijajo naši krški nogometaši. Zato izrekamo iskreno zahvalo g. Marjanu Jazbecu - Gašotu, ki je bil v stalnem kontaktu s podjetji Kostak Krško d.d. in Žarn d.o.o., in skupaj so s hitrostjo svetlobe uredili nasip ter preprečili vdor vode na igrišče z umetno travo. Pohvaliti želimo tudi prostovoljne gasilce društev iz mestne občine Krško in štab civilne zaščite Krško, ki ste priskočili na pomoč s štirimi črpalkami ter s hitro in učinkovito akcijo prečrpali vdirajočo vodo, s čimer ste zaščitili naše igrišče z umetno travo pred morebitno katastrofo. Ob tej priložnosti pa se želimo zahvaliti tudi podjetju Kostak Krško d.d. in podjetju Žarn d.o.o., ki sta aktivno sodelovali pri izvajanju vseh ukrepov za obvarovanje nogometnih igrišč.

Zaradi vaših neomajnih dejanj in predanosti smo zdaj lahko veseli, da bodo naši nogometaši lahko že v tem tednu normalno trenirali in uporabljali nogometne površine v sklopu igrišč ob stadionu Matije Gubca.

Še enkrat iz srca izrečena velika HVALA za vašo hitro in uspešno intervencijo! Vaše delo in predanost so resnično vzor za vso našo skupnost. S ponosom se zavedamo, da lahko vedno računamo na vas v težkih trenutkih.

S spoštovanjem,
Nogometni Klub Krško Posavje

Fotogalerija (Foto: Nogometni klub Krško Posavje):

krško
nogomet
poplave

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja