Skip to main content
V Posavju 18.8° C Sobota, 27. 2024
16.01.2024
07:09
Foto: Karate klub Radeče
V soboto, 13. januarja 2024, je potekalo eno najmočnejših tekmovanj v WKF karate-ju v Sloveniji. Kljub novoletnemu počitku, smo se nekateri člani odpravili na tekmovanje.

Mladi karateisti uspešni na tekmovanju

V soboto, 13. januarja 2024, je potekalo eno najmočnejših tekmovanj v WKF karate-ju v Sloveniji. Kljub novoletnemu počitku, smo se nekateri člani odpravili na tekmovanje. Dosegli smo izjemne rezultate in pokazali suverene ter kakovostne nastope. Tekmovanja se je udeležilo skupaj kar pet držav (Bosna, Italija, Poljska, Slovenija in Hrvaška). Tekmovalo je 58 odličnih karate klubov, prijavljenih je bilo skupaj skoraj 400 tekmovalcev.

Člani Karate kluba Radeče so dosegli sledeč rezultate:

2. mesto: Aljoša Kramar - kata veterani +35 let
3. mesto: Vili Kramar - kata dečki

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

Odlično so nastopali še Emilija Sigmund, Alja in Lili Kramar. Njihovi nastopi so bili danes takšni kot smo se dogovorili, a morda jim je tokrat manjkalo le malo tekmovalne sreče, da bi osvojili najvišja mesta.

Besede predsednika kluba - Aljoše Kramarja: "Tekmovanje - HORSE CUP 2024 velja za eno izmed izbornih tekmovanj katerega se udeležujejo trenutno najbolj pripravljeni tekmovalci v Sloveniji in ostalih držav na kar smo ponosni, da se tudi mi uvrščamo med najboljše karateiste Slovenije in širše. Pomembno se mi zdi, da otroci pridobivajo nove izkušnje, so kdaj pa kdaj zmagovalci, včasih pa jim tekma tudi ne uspe. Vse to jih navaja, da bodo v sodobnem svetu nenehnega dokazovanja sposobni biti tako zmagovalci ali včasih poraženci, s tem pa se bodo znali soočiti tako s pozitivnimi kot včasih negativnimi situacijami.

Hvala trenerki in fotografinji Urški Kramar za prelepe fotografije ter pomoč na tekmovanju".

Čestitke vsem tekmovalcem!

Vodstvo kluba,
Aljoša Kramar,
predsednik kluba in glavni trener

karate klub radeče
šport

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja