Skip to main content
V Posavju 21.2° C Nedelja, 28. 2024
17.03.2024
08:00
Karate klub Brežice
V četrtek, 14. 3. 2024, je Športna zveza Brežice organizirala prireditev Športnik leta 2023. Med prejemniki priznanj je bilo pet članov Karate kluba Brežice.

Športnikom so spregovorili in podelili priznanja župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik Športne zveze Brežice Stanko Tomše, poslanka v državnem zboru mag. Nataša Avšič Bogovič, direktor sektorja za šport na Olimpijskem komiteju Slovenije dr. Uroš Mohorič, atletinja in olimpijka Barbara Špiler, športni pedagog in član predsedstva ŠŽB Miran Abram in profesorica športa ter trenerka Zdenka Senica Grubič. Program je suvereno povezovala Anja Urek, za popestritev dogajanja na odru pa so poskrbele plesalke Plesnega društva Imani Brežice, plesno navijaška skupina Gimnazija Brežice ter dijakinja Hana Grubič.

Maja Lakner - perspektivna športnica leta (Foto: Karate klub Brežice)

 

Diplome za dosežene rezultate in osvojene medalje na domačih ter tujih tekmovanjih v letu 2023 so iz KK Brežice prejeli Luka Cicvarić, ki se je potegoval tudi za naziv športnik leta, Maja Lazanski, ki se je v času prireditve že peljala na tekmo na Slovaškem, in Santeja Ivnik. Znak perspektivne športnice si je prisvojila Maja Lakner (1. mesto na DP, mladinke), zlato športno značko pa je prejel dolgoletni trener in vsestranski član kluba Darko Cicvarić. Po prireditvi so bili nagrajenci povabljeni na bogato pogostitev v Reset Brewery.

 

 

Darko Cicvarić - prejemnik zlate športne značke (Foto: Karate klub Brežice)

 

Karate klub  Brežice si vsako leto prizadeva, da svoje člane spodbuja k uspehom ter jih uči, kako nadaljevati tudi, ko uspeha ni. Tekmovanja so dober motivator in lep dodatek k življenjskim uspehom, a bistvo športa niso medalje temveč ljubezen do gibanja, medsebojnega sodelovanja in skrbi za lastno telo. Kadar se s športom ukvarjamo zaradi ljubezni do njega, neuspeh ni mogoč.

 

Vir: Karate klub Brežice

 

 

karate klub brežice
športnik leta

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja