Skip to main content
V Posavju 5.9° C Torek, 23. 2024
15.04.2023
22:46
Kostanjeviški odbojkarji
Foto: OK Athos Kostanjevica na Krki
Kostanjeviški odbojkarji so tudi v drugi tekmi dodatnih kvalifikacij 1. B lige premagali ekipo Ljubljana Volley in bodo v ligi igrali tudi v naslednji sezoni.

Kostanjevičani v 1. B ligi tudi v naslednji sezoni

LJUBLJANA Kostanjeviški odbojkarji bodotudi v naslednji sezoni igrali v 1. B državni odbojkarski ligi. V petek so bili v Ljubljani, v drugi tekmi dodatnih kvalifikacij, še v drugo boljši od ekipi Ljubljana Volley. Prvo tekmo v Kostanjevici na Krki so dobili z rezultatom 3:2, v Ljubljani pa so zmagali še bolj prepričljivo, tekma se je končala z rezultatom 3:1. 

V četrtem nizu so se vrnili po zaostanku

Prvi niz je pripadel domačinom, v drugem so Kostanjevičani pokazali več zbranosti in ga prepričljivo dobili z rezultatom 25:16, tretji se je končal z rezultatom 25:21, v četrtem pa so domačini večji del niza vodili, a je žilavim Kostanjevičanom uspel preobrat v nadaljevanju niza - tako da so se lahko veselili obstanka v 1. B ligi in igranja v ligi tudi v naslednji sezoni. Kostanjevičani so sicer sezono zaključili z nizom petih zaporednih zmag. 

Še en uspeh posavske odbojke

Kostanjevičani so tako z obstankom v 1. B državni odbojkarski ligi zaokrožili uspeh posavske odbojke, članice Posavskega odbojkarskega kluba Krško so namreč pred dnevi napredovale iz 3. državne odbojkarske lige zahod v 2. državno odbojkarsko ligo. 

odbojka
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja