Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
13.04.2023
11:46
Kostanjeviški odbojkarji
Foto: OK Athos Kostanjevica na Krki
Kostanjeviški odbojkarji so bili v prvi tekmi končnice za obstanek, oz. uvrstitev v 1. B državno odbojkarsko ligo boljši od ekipe iz Ljubljane.

Do obstanka v 1. B ligi jih loči še ena tekma

KOSTANJEVICA NA KRKI Kostanjeviški odbojkarji po zaporednih zmagah v končnici 1. državne odbojkarske lige nadaljujejo z nizom neporaženosti. Potem ko so v zadnjih treh krogih 4. dela prvenstva zabeležili tri zmage (in tako skupaj šest v celotni sezoni), so bili uspešni tudi v prvi tekmi za obstanek v 1. B državni odbojkarski ligi.

Do zmage v petem nizu

Prva tekma dodatnih kvalifikacij za 1. državno odbojkarsko ligo se je v Kostanjevici na Krki končala z zmago Kostanjevičanov in rezultatom 3:2. Prvi niz so s prepričljivih 25:15 dobili gostje, domači so se nato v naslednjih dveh nizih zbrali, drugega dobili z rezultatom 25:16 in tretjega s 25:21. V četrtem je domačinom popustila koncentracija, kar so izkoristili gostje iz Ljubljane in niz dobili z rezultatom 25:21. Tako je odločal peti niz, ki so ga kostanjeviški odbojkarji dobili z rezultatom 15:10.

In kako naprej?

V petek bo na sporedu še povratno srečanje dodatnih kvalifikacij. Tekma med ekipama Ljubljana Volley in Athos Kostanjevica se bo v Osnovni šoli Valentina Vodnika v Ljubljani začela ob 19. uri in 15 minut.

kostanjevica na krki
odbojka

Pridružite se nam