Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
06.03.2023
14:08
Kostanjeviški odbojkarji
Foto: OK Athos Kostanjevica na Krki
Članska ekipa ATHOS Kostanjevice na Krki je v soboto z 21. tekmo v 1. B odbojkarski ligi zaključila tretji del prvenstva.

Šempetrane premagali v petih nizih

KOSTANJEVICA NA KRKI Kostanjeviške odbojkarje zdaj do konca sezone čaka še vsaj pet tekem v četrtem, zaključnem delu, v katerem se bodo odbojkarji Athosa krčevito borili za obstanek med prvoligaško druščino. Preteklo soboto so v dvorani osnovne šole Kostanjevica na Krki v izjemnem vzdušju, ki so ga pripravili domači navijači, spremljali napeto tekmo med kostanjeviškimi odbojkarji in izkušeno ekipo SIP Šempetra. Na koncu so se nove zmage veselili odbojkarji Athos Kostanjevice, ki so ekipo Šempetra strli po petih izenačenih nizih.

"Na krilih odlične publike je zmaga ostala doma"

"Vedeli smo, da lahko igramo proti vsaki ekipi v ligi, vendar nam je že velikokrat v zaključku nizov zmanjkalo izkušenj in zbranosti. Proti močni ekipi Šempetra smo v prvih dveh nizih ravno končnice odigrali zbrano in jih zaključili v našo korist. Sledil je padec v igri in izkušena ekipa Šempetra je to znala izkoristiti. Najpomembneje je, da smo se v odločilnem petem nizu zopet dvignili in na krilih odlične publike je zmaga ostala doma," je povedal trener kostanjeviških odbojkarjev Jernej Tomazin.

Še pet tekem do zaključka težke in dolge sezone

Sedaj odbojkarje Athosa čaka odločilnih pet tekem do zaključka težke in dolge sezone, po kateri bo jasno ali si bodo kostanjeviški fantje zagotovili obstanek med prvoligaši. Naslednja tekma, ki bo potekala na domačih tleh v OŠ Kostanjevica na Krki bo že ta petek, 10. marca, ob 19. uri.

kostanjevica na krki
odbojka

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja