Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
11.11.2022
10:36
Kostanjeviški odbojkarji
Foto: OK Athos Kostanjevica na Krki
Članska ekipa ATHOS Kostanjevice na Krki je že pošteno zakorakala v novo tekmovalno sezono.

Prva zmaga

KOSTANJEVICA NA KRKI Člani tekmujejo v 1. B državni odbojkarski ligi, kjer po lanskoletni zgodovinski uvrstitvi nastopajo premierno. Izjemno veliko vpisa pa je tudi v šolo odbojke pri mlajših selekcijah, saj se številka vrti okoli 100 nadobudnih odbojkaric in odbojkarjev.

Fotogalerija (Foto: ATHOS Kostanjevica na Krki):

Dodaten motiv

Članska ekipa je preteklo soboto na domačem terenu osnovne šole Kostanjevica na Krki zabeležila prvo zmago, ki jim daje še dodaten motiv in dokaz, da so na pravi poti. Trener Srečko Starič je ob premierni zmagi v letošnji sezoni povedal sledeče: "Vedeli smo, da lahko igramo proti vsaki ekipi v ligi, vendar nam je ponavadi v zaključku nizov zmanjkalo izkušenj in zbranosti. Tokrat so se zadeve poklopile in ob bučni podpori s tribun smo uspeli zmagati. Recept za nove zmage je trdo delo in borbenost."

Tri gostovanja

Na dosedanjih domačih tekmah kostanjeviških odbojkarjev smo bili priča pravim odbojkarskim spektaklom, ki so na tribune dvorane osnovne šole privabile izjemno veliko ljubiteljev športa. Na krilih odločnega pristopa in borbenosti odbojkarjev navijači vsakokrat pripravijo izjemno kuliso in so sedmi igralec na parketu kostanjeviške dvorane. Sedaj ekipo ATHOS Kostanjevice na Krki čakajo tri težka gostovanja, na katerih bodo poskusili presenetiti tekmece Šoštanja, Krke in Žužemberka.

ATHOS Kostanjevica na Krki

kostanjevica na krki
odbojka
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja