Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
14.09.2022
11:43
NK Krško, Antuš Brdik
Foto: ePosavje.com
V torek so bila na spored tri srečanja 1. kroga pokalnega tekmovanja Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Celje, Krčani so se od tekmovanja poslovili po streljanju enajstmetrovk.

Krčani izpadli po streljanju enajstmetrovk

V prvem krogu pokala MNZ Celje so krški nogometaši na Gubcu izgubili po streljanju enajstmetrovk. Krčani so zaostajali že po prvem polčasu, ko sta bila za celjske Šampione v 26. in 43. minuti uspešna Petkovič in Pušnik. V drugem delu je Gordić najprej v 51. minuti znižal rezultat na 1:2, v 63. minuti pa je Arapović izenačil na 2:2. Po loteriji streljanja enajstmetrovk je odločilni zadetek za 7:8 zadel Kocijan in Celjane popeljal v naslednji krog.

Brežičani zmagali v Mozirju, NK Posavje Krško imajo tekmo popoldne

Štirje zadetki, dva strelca

Člani NK Brežice 1919 Terme Čatež so v torek gostovali v Mozirju in zmagali s prepričljivim rezultatom 1:4. Gledalci so vseh pet zadetkov videli v prvem polčasu, v 3. minuti je za vodstvo Brežičanov zadel Lipec, Ibričić je povišal vodstvo v 22. minuti, štiri minute pozneje je Lipec zadel še v drugo, v 42. minuti je na 1:3 znižal Acman, rezultat polčasa pa je minuto pozneje s svojim drugim zadetkom postavil Ibričić.

Rudar v Krškem

Tretja posavska ekipa v tem delu tekmovanja bo svojo tekmo odigrala v sredinem popoldnevu. Nogometaši NK Posavje Krško bodo gostili ekipo velenjskega Rudarja.

krško
nk krško
nogomet
brežice
nogometni klub brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja