Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
10.02.2023
08:33
Patrik Glaser
Foto: arhiv ePosavje
Po porazu s Slovenjgrajčani prejšnjo soboto bodo krški rokometaši v petek gostovali pri Trimu v Trebnjem. Trebanjci so v zadnji tekmi premagali Dobovčane.

Krčani v petek v Trebnjem

KRŠKO Krški rokometaši bodo v 15. krogu 1. slovenske rokometne lige v petek gostovali pri ekipi Trima v Trebnjem. Trebanjci so v 2. krogu lige 16. septembra v Krškem zmagali z rezultatom 39:23 (21:9), v prejšnjem krogu pa so prav tako z visokih 31:17 doma premagali Dobovčane. 

"Čaka nas težka tekma"

"V Trebnjem nas čaka težka tekma," pred tekmo pravi Patrik Glaser. "Domačini imajo kvalitetno zasedbo in veljajo za absolutne favorite, kar pa ne pomeni, da se odpravljamo v goste z belo zastavo," nadaljuje. In zaključi, da se bodo s soigralci potrudili po najboljših močeh. "Predvsem pa, da izboljšamo napake iz prejšnje tekme." V tekmi s Slovenjgrajčani so bili Krčani konkurenčni prvih 25 minut srečanja, nato pa jim zaradi preveč tehničnih napak ni uspelo več nadoknaditi zaostanka. 

Dobovčani čakajo Škofjeločane

Dobovski rokometaši bodo v soboto ob 19. uri v domači dvorani gostili ekipo RD Urbanscape Loka. Prvo srečanje teh dveh ekip se je v 2. krogu prvenstva končalo z zmago Škofjeločanov in rezultatom 31:28 (15:14).

rokometni klub krško
rokomet
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja