Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
06.06.2023
15:03
Krški Celulozarji v Radovljici in na Koroškem
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto so člani Plavalnega kluba Celulozar Krško sodelovali na dveh tekmovanjih - mlajši so plavali v Radovljici, starejši pa na Ravnah na Koroškem.

Celulozarji v Radovljici in na Ravnah

Memorial Jožeta Rebca

Mlajši Celulozarji so plavali v Radovljici, kjer je potekalo mednarodno tekmovanje " Memorial Jožeta Rebca". Nastopilo je osem krških plavalcev, ki so se izkazali z uspešnimi nastopi. Ana Menoni je bila na najvišji stopnički na 200m hrbtno, ki je štela tudi za memorialno disciplino in si je tako poleg medalje prislužila tudi pokal. Druga je bila še na 50m hrbtno in tretja na 200m mešano. Z dvema drugima mestoma si je medalji priplaval Nejc Kranjc na 200m prosto in 800m prosto, med deseterico pa se je zavihtel tudi s šestim mestom na 50m prosto. Kar štiri medalje, vse bronastega sijaja, si je priplaval Tin Babič in sicer v disciplinah 200m prosto, 50m delfin, 50m hrbtno in 200m hrbtno. Med prvih deset sta se uvrstila še Nal Bajc z osmim mestom na 50m prsno in Mihael Marolt prav tako na 50m prsno. Za odplavane osebne rekorde pa si zaslužijo čestitke tudi Tristan Bunetič, Krištof Račič in Irenej Siter.

Ravne open 2023

Njihovi starejši kolegi pa so plavali na mednarodnem mitingu "Ravne open 2023", kjer se je najbolj izkazal Anej Krušič s srebrom med mladinci na 200m prsno, mladinka Maša Vasiljevič je bila odlična peta na 100 delfin, Matija Osetič šesti na 200 prosto, Anja Vrščaj pa se je najvišje zavihtela na 11. mesto na 50m prsno.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

plavalni klub celulozar krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja