Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.04.2023
08:48
Člani Plesnega kluba Lukec so že globoko zakorakali v tekmovalno sezono, ki vsak vikend prinaša nova tekmovanja - ta vikend so se zvrstila kar tri.

Lukci na treh tekmovanjih

Zagreb

Tekmovanj se je udeležilo okoli 150 Lukčevih plesalcev iz Krškega, Brežic in Sevnice. Na festivalu Kings of style v Zagrebu so se v hudi konkurenci pomerili plesalci iz Plesnega kluba Lukec Krško in si priplesali odlične rezultate. Prva mesta so v različnih kategorijah osvojile zasedbe Newsies, Metanoia, Nevermind in Madness, 2. mesto je priplesala zasedba, Gang, Nameless so končali na 7. mestu.

Križevci

Prav tako je na Hrvaškem potekal festival Križevci dance cup, ki so se ga udeležili plesalci iz vseh treh Lukčevih klubov. Na najvišjo stopničko zmagovalnega odra se je uvrstila zasedba Mars Colony, Flow Masters so so zasedli 3. mesto, na tekmovanju so sodelovale tudi zasedbe Sweets, Future in Xplosion. Skupina Mars Colony iz Plesnega kluba Lukec Brežice si je priplesala tudi vstopnico v Mini galo, kjer se je pomerilo 10 najboljših otroških in pionirskih koreografij festivala. Brežičani so si v močni konkurenci priplesali odlično tretje mesto.

Dobrova

V Dobrovi pa je potekal Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih, kjer je skupina Newsies osvojila 4. mesto, skupina Metanoia pa 1. mesto. "Lukci so ta vikend ponovno dokazali, da sodijo v sam vrh na plesnih tekmovanjih tako doma kot tudi izven naših meja. Čestitke vsem plesalcem in trenerjem Vanesi Krenker, Dei Micić, Mihi Pozniču in Luki Vodlanu," so zapisali v klubu.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja