Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
24.04.2023
10:18
Lukci na festivalu Libero dance
Foto: Plesni klub Lukec
Ta vikend je Dobrova gostila festival Libero dance fest, na katerem se je predstavilo preko 420 plesnih točk.

Lukci nastopili z enajstimi plesnimi točkami

DOBROVA Z enajstimi plesnimi točkami so se predstavili tudi plesalci Plesnega kluba Lukec Krško in Plesnega kluba Lukec Brežice. V sobotnem delu so se Lukčevi plesalci predstavili s tremi plesnimi točkami. Skupina Nevermind je nastopila v kategoriji Urban group kids in si v močni konkurenci med šestnajstimi plesnimi točkami priplesala odlično 2. mesto. Solistka Ives Paula Vogrinc si je s točko z naslovom Soldier priplesala 13. mesto v kategoriji Modern solo kids. V zaključku sobotnega večera se je predstavila še skupina Mars colony iz Brežic in si v kategoriji Urban formation kids priplesala 6. mesto.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

V nedeljo predstavili še osem koreografij

Tekmovanje se je nadaljevalo v nedeljo, kjer so se Lukčevi plesalci predstavili z osmimi koreografijami. Dan sta otvorili skupini Nameless in Newises z nastopom v kategoriji Urban group kids. Skupina Nameless je osvojila 20. mesto, skupina Newsies pa odlično 4. mesto. V kategoriji Urban group adult je zaplesala Metanoia s koreografijo Nepremičnina in si med petnajstimi točkami priplesala odlično 3. mesto. Predstavili sta se tudi dve Lukčevi solistki. Žana Colarič si je s koreografijo Nuclear reaction priplesala 8. mesto v kategoriji Modern solo adult, Zala Popijač pa se je pomerila v kategoriji Hip hop open battle solo adult in si priplesala 3. mesto. Sledila je kategorija Urban formation junior v kateri so se predstavili Brežičani s skupino Xplosion in Krčani s skupino Madness. Xplosion so osvojili 10. mesto, Madness pa se je zavihtel na 5. mesto. V kategoriji Urban formation adult se nam je predstavila še skupina Gang, ki si je priplesala 7. mesto. Večer se je zaključil v odličnem vzdušju z Grand galo, kjer je nastopila tudi naša skupina Metanoia – Nepremičnina. Plesalke so prikazale odličen nastop in si s super energijo priplesale odlično 11. mesto med 14 najboljšimi točkami festivala Libero dance fest.

Lukčevi plesalci so ponovno pokazali in dokazali svojo odličnost v močni plesni konkurenci. Posebna zahvala in čestitke gredo tako vsem plesalcem kot tudi njihovim največjim podpornikom – staršem. Ne smemo pa seveda pozabiti na vrhunske trenerje - Vaneso Krenker, Miho Pozniča in Luko Vodlana.

Plesni klub Lukec

plesni klub lukec
ples
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja