Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
05.04.2023
07:48
Lukci v Samoboru in Šenčurju
Foto: Plesni klub Lukec
Člani Plesnega kluba Lukec Krško so minuli vikend sodelovali na dveh tekmovanjih, na festivalu Samoples Fest v Samoboru ter pokalnem turnirju v modernih tekmovalnih plesih v Šenčurju.

Člani Plesnega kluba Lukec v Samoboru in Šenčurju

KRŠKO Festivala v Samoboru se je udeležilo 7 skupin iz Plesnega kluba Lukec - štiri skupine iz Plesnega kluba Lukec, dve skupini iz Plesnega kluba Lukec Brežice ter ena iz Plesnega kluba Lukec Sevnica. Skupina Flow masters si je v kategoriji Commercial/MTV style group junior priplesala 3. mesto. 1. mesto v kategoriji Urban fusion/street styles group kids si je priplesala skupina Worms crew. V kategoriji Urban fusion/street styles group kadet so se pomerile tri naše skupine; 5. mesto je osvojila skupina Space crew, 4. skupina Future in 1. skupina Sweets. Skupina Nameless je osvojila 1. mesto v kategoriji Urban fusion/street styles group junior. Večer pa je zaključila skupina Cappuccinas, ki si je priplesala 4. mesto v kategoriji Commercial/MTV style group adult.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

Na pokalnem turnirju v modernih tekmovalnih plesih so si naše plesalke priplesale uvrstitve - Žana Tomše 6. mesto v kategoriji Modern otroci, Žana Colarič 4. mesto v kategoriji Modern članice, Nia Karin Bizjak 22. mesto v kategoriji Modern starejše mladinke in skupina Plastic 2. mesto v kategoriji Članske modern male skupine.

Plesni klub Lukec

krško
plesni klub lukec
ples

Pridružite se nam