Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
06.03.2023
11:15
Mini rokometni spektakel v Brežicah
Foto: RK Brežice
Po nekaj letnem zatišju se rokomet znova vrača v Brežice. Ker je za razvoj odličnega športnika pomembna dobra priprava že od mlajših let, so v Brežicah zelo ponosni na svojo rokometno šolo.

V Brežicah igralo 154 otrok iz petih klubov

BREŽICE V soboto, 4. marca 2023, je v brežiški športni dvorani Rokometni klub Brežice, pod okriljem Rokometne zveze Slovenije, organizirali Regionalni turnir v mini rokometu. Slednjega se je udeležilo kar 154 otrok oziroma 24 ekip iz 5 klubov (RK Brežice, RK Dobova, RK Krško, RK Sevnica in RK Radeče).

Rokometaši in rokometašice so tekme igrali na 3 igriščih, v treh starostnih skupinah. Tekmovali so otroci letnik 2013, 2014 in 2015/2016. Vsi so pokazali veliko rokometnega znanja, predvsem pa borbenosti in želje po igranju. Poleg tekmovanj, smo otrokom pripravili tudi spretnostni poligon kjer so se preizkusili v različnih vajah. Tekmovalce je pozdravila tudi maskota Rokometne zveze, maček Roko, ki jih je zabaval med odmori.

Fotogalerija (Foto: RK Brežice):

V zahvalo za izpeljavo turnirja je brežiški klub, v dar prejel igralni dres kapetana slovenske izbrane vrste, Jureta Dolenca, ki ga je klubskemu predsedniku, Luki Koprivcu, predal predstavnik RZS, Rok Košak.

Radi bi se zahvalili vsem klubom za sodelovanje, Rokometni zvezi Slovenije za zaupanje organizacije, našim sponzorjem in donatorjem, ki nam pomagajo pri uresničevanju naše vizije, ter vsem članom kluba za odlično izpeljavo.

Rokometni klub Brežice

rokomet
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja