Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
18.05.2023
10:18
Foto: KBV Sevnica
Člani KBV Sevnica so se udeležili mednarodnega kampa borilnih veščin, ki ga je na Rogli v sodelovanju s KBZS organiziral Tomaž Barada.

Barada kamp - 15. Mednarodni izobraževalni kamp borilnih veščin

Ta vikend je na Rogli ponovno potekal eden največjih borilnih kampov v tem delu Evrope. Odličen tekmovalec, vrhunski športnik, danes trener, do nedavnega podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije in izvrsten organizator ter promotor borilnih veščin Tomaž Barada je v sodelovanju s KBZS na 15. Barada kamp privabil več kot 400 ljubiteljev kontaktnih borilnih veščin iz Slovenije, Evrope in Amerike. Tomaž Barada je vodil treninge kickboxinga, boks pa svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Taekwondo sta usklajevala Stepfen Tapillatu iz Nizozemske in Aleš Zemljič, mešane borilne veščine MMA pa so bile zaupane »cage fighterju« Zelgu Galešić iz Hrvaške. Krav Maga treningi pa so bili pod domeno Willy Van De Mortel iz Nizozemske. Izobraževalnega kampa se je udeležila tudi 11-članska ekipa tekmovalcev in trenerjev Kluba borilnih veščin Sevnica. 

Fotogalerija: (Foto: KBV Sevnica):

"Vrhunski treningi, vrhunski trenerji, izjemno vzdušje"

Treningi so bili zelo intenzivni in naporni, športniki in trenerji pa so različne borilne veščine vadili pod budnim očesom vrhunskih šampionov. Vrhunski treningi, vrhunski trenerji, izjemno vzdušje. Hvala organizatorju in vsem sodelujočim za nepozabno doživetje. 

Poročal: Denis Orač, WAKO Trener kickboxinga

borilni športi
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja