Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
10.03.2023
14:49
Na Ježku v Ljubljani plavalo 11 Celulozarjev
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto in nedeljo je v Ljubljani potekal že 34.Pokal Ježek v organizaciji Plavalnega kluba Ljubljana, na katerem so sodelovali tudi člani Plavalnega kluba Celulozar Krško.

V soboto starejši

LJUBLJANA V soboto so imeli Krčani v bazenu sedem plavalcev, nedeljo pa štiri. Sobotni program je bil namenjen 50 in 100-metrskim disciplinam. Najuspešnejši je bil Tin Babič z dvema tretjima mestoma na 50 in 100m hrbtno, še dvakrat pa je bil sedmi na 50 in 100m prosto. Štiri uvrstitve med deseterico je imel tudi Nejc Kranjc, osvojil je peto mesto na 100m prosto, šesto na 50m delfin, sedmo na 100m hrbtno in osmo na 50m prosto. Med prvih deset se je v svoji kategoriji uvrstil tudi Mihael Marolt s sedmim mestom na 100m mešano in osmim na 100m prosto. Za odplavane osebne rekorde si pohvale zaslužijo tudi Tristan Bunetič, Lovro Kožar, Krištof Račič ter Irenej Siter.

V nedeljo mlajši

V nedeljo so bile na vrsti 25 metrske discipline, ki so posebne za to tekmovanje, nastopajo pa samo najmlajši plavalci. Tudi v nedeljo so bili krški plavalci uspešni, z dvema medaljama se je okitil Jakob Račič - z medaljo za prvo mesto na 25m prosto ter za drugo mesto na 25m prsno, četrti je bil na 25m hrbtno in deveti na 25 metrov delfin. Z lepimi nastopi se lahko pohvalijo tudi Nal Bajc, Matija Bregar in Erik Buršič Montanes.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

krško
plavalni klub celulozar krško
fotogalerija
video

Pridružite se nam

Zadnje novice