Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
09.11.2022
11:27
Sikošek, Šeško
Grafika: ePosavje.com
Slovenska članska nogometna reprezentanca se bo zadnjič letos zbrala na Brdu pri Kranju, na priprave za dve prijateljski srečanji prideta tudi dva posavska nogometaša.

"Prvi cilj je odigrati dve dobri tekmi"

BRDO PRI KRANJU Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev za prijateljski tekmi proti Romuniji in Črni gori. "Gre za pripravljalni tekmi, to je zadnji zbor pred začetkom marčevskih kvalifikacij. Prvi cilj in namen vsega tega je odigrati dve dobri tekmi s pozitivnim izidom in poskušati še kaj, kar bi nam lahko prišlo prav pred glavnim ciljem, to je začetek kvalifikacij za EP," je na novinarski konferenci dejal Kek.

Zbor 13. novembra na Brdu pri Kranju

Ekipa se bo zbrala 13. novembra na Brdu pri Kranju. Slovenija se bo z Romunijo merila 17. novembra ob 17.30 v Cluju, s Črno goro pa 20. novembra ob 15.00 v Stožicah. "To sta tekmeca, ki bosta pokazala neko trenutno sliko, je pa treba najprej razmišljati o nas samih. Dva dobra, kakovostna tekmeca, ki bosta zahtevala kakovostno Slovenijo," je še povedal Kek. Tudi tokrat sta na selektorjevem seznamu dva Posavca, član NK Maribor Gregor Sikošek in napdalec RedBull Salzburga Benjamin Šeško.

nogomet
krško
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja