Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
07.06.2023
09:12
Na turnirju mini rokometa v Krškem gostili 29 ekip
Foto: RK Krško
V sklopu praznika Mestne občine Krško so v soboto v Rokometnem klubu Krško, organizirali 1. mednarodni turnir v mini rokometu »Krško CUP 2023.«

Domači rokometaši osvojili drugo in dve tretji mesti

KRŠKO Turnirja v mini rokometu se je udeležilo 29 ekip, ki so se med seboj pomerile po starostnih kategorijah. Turnir sta odprla predsednik RK Krško Robert Planinc in podžupanja Mestne občine Krško Brigita Piltaver Imperl.

Na turnirju so sodelovale ekipe rokometnih klubov, RK Trimo Trebnje, RK Metlika, RK Brežice, ŽRK Duplje Tržič, RD Herz Šmartno, RK Črnomelj, RK Radeče Papir Nova, RK Dol TKI Hrastnik, RK Frankstahl Radovljica, RK Rudar in RK Krško. Ekipe domačega kluba RK Krško so zasedle 2. mesto in pa dvakrat 3. mesto.

V sklopu turnirja so potekale tudi druge dejavnosti. Športna zveza Krško je za udeležence izvajala delavnico z veslaškimi trenažerji, ob igrišču je potekalo tekmovanje za najnatančnejši met, imeli smo tudi srečelov z bogatimi nagradami, za lačne in žejne organizirano prodajo hrane in pijače, za dobro vzdušje pa je poskrbela tudi maskota RKS Meta. Vsi igralci turnirja so prejeli spominsko majico ter knjigo o rokometu. 

Fotogalerija (Foto: Rokometni klub Krško):

Pri uspešni izvedbi turnirja Krško CUP 2023, smo svoj trud vložili članice in člani RK Krško, s svojimi prispevki pa sponzorji, katerim se v klubu še enkrat zahvaljujemo.

Športna sobota ni bila toliko usmerjena k samim rezultatom, temveč druženju, pridobivanju novih izkušenj, prijateljstev ter ustvarjanju športnega duha med otroki. Obrazi nasmejanih ter zadovoljnih otrok, so potrditev, da je turnir uspel in da mora ostati del tradicije krškega rokometa. Glede na število prijavljenih otrok, se za prihodnost rokometa zagotovo ni bati. Ob tej priložnosti bi radi povabili vse starše, da svoje otroke že v prihodnjem šolskem letu vpišite v šolo rokometa v RK Krško.

Rokometni klub Krško

rokomet
rokometni klub krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja