Skip to main content
V Posavju 11.1° C Torek, 30. 2024
09.03.2024
08:00
Foto: Karate klub Brežice
Maja Lazanski, Maja Lakner, Luka Cicvarić, Santeja Ivnik, Gaja Štern, Amelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar prejemniki nagrad Karate zveze Slovenije.

Karate zveza Slovenije je v sredo, 6. marca 2024, v Marinovi dvorani Glasbene šole Velenje organizirala slavnostno prireditev, na kateri so najuspešnejšim karateistom leta 2023 podelili nagrade. Prireditve so se iz Karate kluba Brežice udeležili prejemniki nagrad: Maja Lazanski, Maja Lakner, Luka Cicvarić, Santeja Ivnik, Gaja Štern, Amelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar.

V skupnem seštevku državnih pokalnih tekmovanj v letu 2023 sta tako zmagala Luka Cicvarič v kategoriji kata kadeti in Maja Lakner v kategoriji kata mladinke. Takoj za njo se je na drugo mesto uvrstila klubska kolegica Maja Lazanski. 

V seštevku ekipnih nastopov v katah na državnih pokalnih tekmah v 2023 sta nagrado za prvo mesto prejeli dve ekipi Karate kluba Brežice, in sicer najmlajše deklice v sestavi Gaja ŠternAmelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar ter mladinke v sestavi Santeja IvnikMaja Lakner in Maja Lazanski

V omenjeni kategoriji so se mlajše kadetinje brežiškega kluba Aria Zofič, Sinja Bončina, Kim Kerin in Angelika Li Žičkar uvrstile na drugo mesto, ekipa dečkov v sestavi Gašper Štern, Niko Cicvarič in Gal Budič pa na tretje mesto.

V kategoriji naj karateist leta 2023, kjer so se upoštevali rezultati z vseh tekmovanj, so bile podeljene nagrade za tri najboljše karateiste v posameznih starostnih kategorijah. Tako je kot najuspešnejši kadet nagrado prejel Luka Cicvarić. Slednji je prejel nagrado tudi kot drugi najuspešnejši v kategoriji mladincev. 

Maja Lazanski je prejela nagrado kot tretje uvrščena med mladinkami.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Brežice):

Vsem prejemnikom nagrad in izjemnih športnih dosežkov, ki so plod predanega in strokovnega dela v klubu, čestitamo. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi staršem, sponzorjem, Občini Brežice in ostalim, ki podpirajo prizadevno delo mladih tekmovalcev Karate kluba Brežice.

Vir: Karate klub Brežice

karate klub brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja