Skip to main content
V Posavju 23.7° C Nedelja, 28. 2024
07.03.2024
09:42
Nogometni klub Krško Posavje
V petek, 08.03.2024, se na stadionu Matije Gubca obeta nogometni derbi med Krškim in Brežicami. Ob dnevu žena brezplačen vstop za ženske.

Po dolgem zimskem premoru se nogomet vrača na slovenske zelenice, pri čemer izstopa lokalni derbi tretjeligaških ekip med Krškim in Brežicami. Ta pomembna tekma bo potekala na stadionu Matije Gubca v Krškem, v petek, 08.03.2024, ob 18.00. Tekma obeta veliko zanimanja, saj se obe ekipi borita za vrh v tretji ligi vzhod. Ob mednarodnem dnevu žena organizatorji vabijo vse ženske, da si tekmo ogledajo brezplačno. To je odlična priložnost za uživanje v nogometni predstavi pod reflektorji, kjer se pričakuje napet boj poln zadetkov.

Spremembe v ekipi Krškega

Krško je v prestopnem roku doživelo nekaj ključnih sprememb. Pet nogometašev je zapustilo klub, medtem ko so v ekipo pridobili Davida Kovačiča, Nikija Radoviča, Lana Lekšeta, Jakoba Črpiča in Šimuna Šintića. S temi spremembami klub nadaljuje s svojo strategijo razvoja, ki temelji na domačnosti, kakovostnem delu, priložnostih za mlade in spoštljivih odnosih.

Optimizem pred nadaljevanjem sezone

Klubski vodstvo je pred začetkom pomladanskega dela sezone optimistično. Verjamejo v kakovost novih igralcev in poudarjajo spoštovanje do dela prejšnjega strokovnega vodstva. Drugi del sezone bo priložnost za dokazovanje in oceno dela celotne ekipe, s ciljem doseganja novih uspehov in morebitnega napredovanja v višjo ligo.

Vsi navijači in podporniki so vabljeni, da se pridružijo in podprejo domačo ekipo na prvi pomladanski tekmi. To bo priložnost za skupno navijanje in uživanje v nogometni igri, ki krškemu nogometu obeta svetlo prihodnost.

Vir: Nogometni klub Krško Posavje

nogomet
nogometni klub
Stadion Matije Gubca

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja