Skip to main content
V Posavju 18.8° C Sobota, 27. 2024
27.07.2023
14:20
NK Krško Posavje
Grafika: ePosavje.com
Na Stadionu Matije Gubca v Krškem so v četrtek predstavili novosti v tamkajšnjem nogometnem klubu. Kot napovedujejo, združeni pod novim imenom in novim predsednikom začenjajo novo pot.

NK Krško Posavje

KRŠKO Na skupščini Nogometnega kluba Krško so v sredo v Krškem med drugim potrdili novega predsednika kluba in člane upravnega odbora. Nov predsednik je postal Jože Tomažin, klub bo v novi sezoni nosil tudi novo ime, ime dveh združenih klubov NK Krško Posavje.

Z združitvijo se odpirajo nove priložnosti

"Z združitvijo NK Krško in NK Posavje Krško v klub NK Krško Posavje se odpirajo nove in obetavne priložnosti za našo regijo. Skupaj bomo gradili povezanost med igralci, trenerji, navijači ter celotno lokalno skupnostjo. Verjamem, da smo ustvarili trdno osnovo za dolgoročen uspeh in želim, da naš klub postane zgled organiziranosti, vzorni primer razvoja nogometnih talentov ter pomemben steber v lokalni športni skupnosti", je povedal Jože Tomažin, predsednik kluba NK Krško Posavje.

V osnovnošolskih selekcijah 190 otrok, v krožkih 210 Nogobikcev

Kot izpostavljajo v klubu, imajo v klubskih osnovnošolskih selekcijah 190 mladih nogometašev, v osnovnošolskih krožkih po vseh šolah v krški in kostanjeviški občini brca 210 Nogobikcev prve triade, razvoj mladih nogometašev pa skrbi 20 posavskih trenerjev.

Članska ekipa v 3. SNL vzhod

Članska ekipa bo v naslednji sezoni nastopala v 3. slovenski nogometni ligi vzhod. Člani so s pripravami že začeli, 1. kolo nove sezone jih 12. avgusta čaka na domačem igrišču proti ekipi Šmartno 1928, že v naslednjem krogu bo 19. avgusta v Brežicah prvi posavski derbi nove sezone.

nk krško
krško
nogomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja